Om oss

"Vårt mål är att förse återförsäljare med pålitliga svenska leverantörer"

Vår historia

Sommaren år 2015 öppnade vi upp Sveriges första dropshippingportal med målet att erbjuda ett register över seriösa dropshippers med fokus på den svenska marknaden. Anledningen var att de flesta leverantörerna som erbjöd dropshipping var ifrån Amerika. Vi bestämde oss då för att kontakta tusentals svenska leverantörer och frågade ifall de skulle kunna tänka sig att börja med dropshipping i Sverige. Resultatet av detta blev Dropshipping.se.

Vårt mål

Vårt främsta mål är att våra medlemmar ska hitta pålitliga dropshippers som de känner sig säkra att göra affärer med. Vi vill även underlätta starten av en webbutik med rätt vertyg, support och förmånliga priser på relevanta tjänster som er webbutik kan tänkas använda.

Vad vi gör

Precis som i starten kontaktar vi fortfarande svenska grossister kontenuerligt för att öka intresset för dropshipping i Sverige. Resultatet av detta har blivit ett företagsregister av exklusiva dropshippers som endast går att hitta hos oss. För att säkerställa att leverantörer som är med i vårt register är pålitliga tar vi hand om hela research processen för dig.

Vi hjälper även dagligen svenska entreprenörer med starten av deras dropshippingverksamhet och mycket mer.

Företagsinformation


Adress (Ej besökadress) Södra Parkgatan 20A
214 22 Malmö
Sverige
E-post kontakt@dropshippa.se
Företagsinformation Alla Bolag

Vill du veta mer om oss? Om oss