4 saker som utmärker en bra dropshipper

Återförsäljare väljer oftast dropshipper efter produktpriser. Men det finns även andra saker som utmärker en bra grossist.

Produktpriset är absolut viktigt, missförstå mig inte, men det finns även andra saker en dropshipper kan erbjuda. I denna artikeln ger vi dig tips som du kan använda dig av när du väljer leverantör.

Vad utmärker en dropshipper?

Individuell representant

En bra leverantör bör tilldela dig en individuell representant för företaget som kan svara på frågor och som du kan vända dig till om du skulle få problem.

Modern teknologi

En leverantör som investerar i teknologi kan ge många fördelar till din verksamhet och kan vara enklare att jobba med. Teknologi som erbjuds av leverantörer och gör din vardag enklare är t.ex. produktstatus på webbplatsen eller automatisk orderläggning.

Bra omdöme

Detta tipset kan låta självklart. Men står du och väljer mellan två leverantörer och den ena har bättre omdöme från tidigare kunder medans den andra har lite bättre priser. Vårt tips är att tänka långsiktigt och välja bra omdöme framför pris. En leverantör som har goda omdömen på nätet kommer göra att din webbutik också får bättre betyg och därmed fler kunder.

Faktura i slutet av månaden

Att betala varje order till leverantören när man lägger den är tidskrävande. En leverantör som tar emot betalning den siste varje månad kommer spara dig mycket tid.