Samarbetpartners

"Våra samarbetspartners ger rabatterade priser till våra medlemmar på relevanta tjänster till din webbutik."

Webhotell


Inleed

Inleed erbjuder webbhotell och domännamn för företag och privatpersoner. Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra tjänster som vi erbjuder och det är bland annat därför vi erbjuder våra kunder telefonsupport dagligen. Vi erbjuder dessutom e-post samt live-support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

50 % rabatt på webbhotell och serverhotell. Beställningar skickas via e-mail till support@inleed.se.

Besök
miss-hosting

Miss Hosting är ett nytt webbhotell på den svenska marknaden med huvudkontor i Stockholm. Vi erbjuder allt ifrån webbhotell, domänregistrering, e-posthantering samt en rad olika CMS verktyg för att bygga din egen hemsida. Hantera ditt konto i den prisbelönta och mycket smidiga kontrollpanelen cPanel.

20 % rabatt på deras största paket Ultimate. Få obegränsat med trafik, hemsidor och redundant lagring.

Besök

Marknadsföring


viseo

Viseo har hjälpt över 192 företag att öka sin försäljning genom internetmarknadsföring. Vi har hjälpt företag att öka sin trafik till hemsidan med över 900%, ta “omöjliga” positioner på Google och öka webbshoppars intäkter på internet med hundratals procent.

Startpaket för sökmotoroptimering för 25 000 kr (värde 35 000 kr). Upp till 15 sökord både on page och off page.

Besök

Webbshop


raw-designs

Rawdesigns erbjuder kompletta leveranspaket för dig som vill köpa hemsida eller starta webbshop. Utöver webbdesign erbjuder vi sökmotoroptimering för att hjälpa ditt företag synas i Google, grafisk design för reklam och konsultation inom konverteringsoptimering.

15% rabatt på helhetslösningar in E-handel, webbdesign, sökordsoptimering och grafisk design.

Besök